Польські вогнеборці-добровольці відвідали Млинівщину

15.10.2018 18:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Ще 10 квітня  цього року було підписано договір про співпрацю між 6-ю державною пожежно-рятувальною частиною смт Млинів та добровільною пожежною охороною міста Хойна Західно-Поморського Воєводства Республіка Польща. В рамках співпраці Млинівська селищна рада надіслала лист-запрошення до польських колег на відзначення 510-ї річниці Млинова та Дня Захисника Украіни, яке вони прийняли і завітали на свято. Про це повідомляє  Головне управління ДСНС України у Рівненській області.

Польські колеги завітали не з порожніми руками, привезли з собою багато приємного та потрібного, а саме: комплект гідравлічного інструменту, ліхтарі та два спеціальних захисних костюми для знищення шершнів та ос. У ході заходу було проведено зустріч з головою Млинівської ОТГ  Дмитром Левицьким та депутатом селищної ради Володимиром Прудніком щодо подальшої співпраці. Також було відвідано масові заходи, які відбувались на центральній площі смт Млинів та екскурсія околицями містечка.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews