В’язень Володимирського централу – почесний громадянин Млинова

15.10.2018 23:40   Джерело: RvNews
Опубліковано : Віталій Тарасюк

На  Покрову Пресвятої Богородиці у Млинові відзначають престольний празник і традиційно визначають найдостойніших мешканців селища – почесних громадян Млинова.

Цьогоріч напередодні свята депутати Млинівської селищної ради за значний особистий внесок у соціально-економічний та культурний розвиток селища і Млинівської об’єднаної територіальної громади, натхненну самовіддану працю, активну життєву позицію почесним званням вшанували багаторічну професійну вахту лікаря-кардіолога Анатолія Бочкарьова, учителя фізики Святослава Марчука, а також українського громадського та політичного діяча, політв’язня Кремля, незаконно засудженого московським режимом на 22,5 років суворого режиму Миколу Карпюка. Нині він відбуває термін покарання у пріснопам’ятній в’язниці Володимирський централ.

Миколу Карпюка сповна можна назвати млинівчанином, адже  його дружина Олена – уродженка містечка над Іквою, тут народився його син Тарасик, і сам Микола любив бувати у цьому чарівному куточку ріднокраю.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews