Урочисте відкриття Року французької мови в Україні відбудеться у Рівному

16.10.2018 18:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

На базі СпШ № 15 17 жовтня о 13:30 відбудеться урочисте відкриття Року французької мови в Україні. Рік французької мови буде тривати впродовж 2018-2019 н.р. та завершиться у серпні 2019 року. Координатором проекту є Міністерство закордонних справ України спільно з Міністерством освіти і науки України, посольствами та дипломатичними представництвами країн франкофонії, інформує сайт Рівненської міської ради.

Рік французької мови стане платформою для передачі сучасної культури, освітніх стандартів, європейських цінностей, посилення французької мови в Україні та української мови у країнах франкофонії. Рік французької мови передбачає також численні цікаві, змістовні заходи у закладах загальної середньої освіти Рівного.

У святі відкриття Року французької мови візьмуть участь учні та вчителі закладів загальної середньої освіти Рівного з французькою мовою навчання. На урочисте відкриття Року запрошені представники влади, ГО «Французький альянс», методисти Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, викладачі та студенти РДГУ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews