Жителі Рівненщини продовжують здавати зброю

17.10.2018 16:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Місячник добровільної здачі зброї на території Рівненської області триває із першого жовтня. До підрозділів поліції громадяни видали 59 одиниць гладкоствольної мисливської зброї, 22 — холодної, 21 — саморобної та 46 боєприпасів.

Зокрема, 10 жовтня, в селі Орестів Здолбунівського району поліцейські виявили у 53-річного здолбунівчанина обріз гладкоствольної рушниці, яку він добровільно видав правоохоронцям. Вилучену рушницю відправили на експертизу.

Крім того, 62-річний житель Радивилова добровільно видав поліцейським газовий пістолет. Такі ж газові пістолети принесли до місцевого віддання поліції 65-ти та 45-річні мешканці Дубровицького району. Поліцейські нагадують, що особи, які добровільно здадуть зброю звільняться від кримінальної та адміністративної відповідальності за її незаконне придбання та зберігання.

З приводу добровільної здачі зброї необхідно звертатись в службу дозвільної системи місцевого відділу чи відділення поліції.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews