У Рівному відбудеться концерт хору «Патріот»

17.10.2018 19:50   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Цьогоріч народний аматорський хор ветеранів війни та праці «Патріот» святкує своє 35-річчя. З цієї нагоди колектив на чолі з керівником Тетяною Підкопаєвою  запрошують усіх 20 жовтня о 12:00 до Виставкової зали МБК, де відбудеться їхній концерт. «А солов’ї співають про Вкраїну» - саме таку назву матиме мистецький захід, інформує на своїй сторінці у Фейсбук Виставкова зала МБК Рівне.
Хор виступить у складі 16 чоловік. Це люди, які є ветеранами Збройних Сил, ветеранами праці, учасниками локальних конфліктів, науковими працівниками і звичайними пенсіонерами. 
Творчим кредо колективу є збереження багатовікових традицій співу українського козацтва, зокрема. Тому у програмі концерту прозвучать козацькі, стрілецькі, повстанські, народні пісні. Окремими блоками прозвучать пісні на тему кохання та твори сучасних рівненських і волинських композиторів, зокрема П.Фесая, А.Новосада та інших. В рамках заходу також відбудуться авторські літературні читання одного з учасників колективу Василя Рябоконя.
Незважаючи на похилий вік, учасники хору «Патріот» ведуть активне громадське та мистецьке життя, допомагають у вихованні молоді і завжди радо беруть участь в просвітницьких заходах.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews