«Верес» у меншості відігрався у матчі проти лідера

21.10.2018 11:21   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Рівненський "Верес", граючи більше двадцяти хвилин у чисельній мешості, зумів відігратися у матчі проти лідера чемпіонату - "Калуша".

"Верес" - "Калуш" - 1:1 (0:1)

 Чемпіонат України з футболу, Друга ліга, Група "А", 14 тур

20 жовтня 2018 року, Млинів, стадіон "Колос"

Арбітр: Олексій Деревінський (Київ)

Асистенти: Микола Кузьменко та Володимир Алавук (обоє - Київ)

Четвертий арбітр: Максим Фірсов (Рівне)

Спостерігач арбітражу: Володимир Александренко (Вінниця)

"Верес": Бабійчук - Пінчук, Рафальський, Логінов, Гребенюк, Боровець, Орловський, Бондаренко (Маїк, 57), Семенчук (Пецків, 86), Даудов (Сад, 76), Яременко (Саламаха, 90+3). Запасні: Фіяло, Дубіна, Мосіюк.

Головний тренер: Олег Шандрук.

"Калуш": Герич - Николишин, Олевич, Заваляк, Матушевський, Андрусенко (Танчин, 53), Кучеров, Скакун (Матвіїв, 83), Кохман, Книш (Дедух, 90+6), Голубка (Драган, 74). Запасні: Кузів, Мись, Денега, Генега.

Головний тренер: Василь Малик.

Голи: Яременко (86) - Скакун (2, з пенальті)

Попередження: Орловський (34), Рафальський (38), Бондаренко (56), Сад (90+1)

Вилучення: Орловський (67, друге попередження).

Матч проти лідера Групи "А", "Калуша", розпочався для рівнян вкрай невдало. Вже перша атака гостей завершилася призначенням пенальті у ворота Максима Бабійчука. Данило Книш відгукнувся на передачу на хід, а оборонець нашої команди Олександр Логінов завалив форварда калушан у власному штрафному майданчику. Пенальті чітко реалізував Дмитро Скакун, який свого часу забивав у ворота "Вереса" ще у складі стрийської "Скали" у сезоні 2015-2016.

Одразу після цього гості на куражі провели ще декілька небезпечних атак, віддавши згодом ігрову ініціативу суперникам.

"Верес" біг вперед та атакував упродовж усієї гри. Втім, рівнянам щоразу не вистачало точного вирішального пасу, або завершального удару.

Так тривало майже до кінця першого тайму. Коли арбітр матчу Олексій Деревінський призначив одинадцятиметровий вже у ворота "Калуша" за фол проти Антона Яременка. Втім, після консультації із лайнсменом - пенальті арбітр відмінив, що викликало обурення вболівальників на стадіоні "Колос" у Млинові.

Після перерви команда Олега Шандрука продовжила грати першим номером. А тренер кинув у бій ще одного номінального форварда - Олега Маїка. "Калуш" - спробував зіграти в контргру. І один із випадів гостей завершився другою жовтою карткою для Бориса Орловського.

Навіть, граючи у чисельній меншості, "Верес" не зупинився. І наприкінці матчу нічию для рівнян точним ударом головою врятував Антон Яременко. Автор результативної передачі - Тарас Пінчук.

Вже після цього ще дві нагоди знову вийти вперед у рахунку мали гості. Втім, обидва рази прекрасно на останньому рубежі зіграв Максим Бабійчук - 1:1.

Інформаційна служба НК "Верес" (Рівне)


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews