Андрій Усач з Рівненщини на "Іграх Нескорених" зустрівся з принцом Гаррі

22.10.2018 22:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Це той самий Андрій Усач, який з початку бойових дій на сході України пішов на передову добровольцем, обороняв Луганський аеропорт, був тяжко поранений і дивом залишився живий, переживши понад десяток операцій та втративши ногу.  Про нього писали в ЗМІ в контексті прикрої історії, коли два п’яні покидьки його побили, пошкодивши вартісний протез та нанісши йому моральної шкоди. Попри все Андрій Усач виявився сильною й мужньою людиною.  Підлікувавшись після поранення, їздив на передову, як волонтер.

null
Українська збірна. Фото з мережі Інтернет

А нині він член української збірної в «Іграх Нескорених», п’ятнадцять учасників якої змагатимуться в Сіднеї. Про те, що першого дня змагань "Ігор Нескорених" в Сіднеї до легендарного учасника АТО з Березного Андрія Усача підійшов поспілкуватися та сфотографувався засновник Invictus Games принц Гаррі. Про це повідомило Рівне вечірнє та спортивне джерело sportvse.rv.ua та опублікувало ці фото. У свою чергу Андрій, який у цьогорічних іграх змагатиметься у стрільбі з лука, подякував принцу за можливість взяти участь у змаганнях та розповів про боротьбу українців проти російської агресії. 

null
Андрій Усач на змаганнях. Фото з мережі Інтернет

Цього року у Іграх Нескорених приймає участь 18 націй — до країн учасниць Ігор Нескорених доєдналась Польща. Таким чином, у Іграх беруть участь: Афганістан, Австралія, Канада, Данія, Естонія, Франція, Грузія, Німеччина, Ірак, Італія, Йорданія, Нідерланди, Нова Зеландія, Польща, Румунія, Україна, Великобританія, США. Україна вдруге візьме участь в Іграх Нескорених.

Країни-учасниці Ігор Нескорених 2018 року прийматимуть участь у таких дисциплінах: стрільба з луку, атлетика, веслування на тренажерах, екстремальне керування від Jaguar Land Rover, пауерліфтинг, велоспорт на шосе, регата, вітрильний спорт, волейбол сидячи, плавання, баскетбол у візках, регбі у візках.

  

На відео  - українська збірна на другий день змагань. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews