Учнів запрошують взяти участь у конкурсі кінофільмів

23.10.2018 18:20   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Чілдрен Кінофест оголосив конкурс фільмів серед дітей віком 7-14 років. Реєстрація на участь триватиме до 21 квітня 2019 року, про це інформує сайт «Освіта Рівненщини».

Кожен учасник може подати до 5 кіноробіт у двох категоріях: від 7 до 10 років;

від 11 до 14 років.

Десятку фіналістів оголосять 20 травня наступного року. Десять фільмів-фіналістів покажуть у містах-учасниках фестивалю у рамках VІ Чілдрен Кінофесту.

9 червня під час церемонії закриття фестивалю буде названо переможців конкурсу: Найкращий український дитячий фільм отримає почесний диплом та нагороду в розмірі 20 000 грн. Приз глядацьких симпатій, що отримає 10 000 грн. Найкращі дитячі фільми будуть нагороджені дипломами та отримають по 5 000 грн.

Вимоги до фільмів:

Тривалість фільму повинна становити від 1 до 8 хвилин включно.

До участі у конкурсі приймаються фільми без жанрових і тематичних обмежень.

Фільм має бути створений після 1 січня 2016 року.

Фільм повинний бути оригінальним і не може бути скопійований з інших. Оргкомітет фестивалю також рекомендує використовувати оригінальну музику, не включати до фільму захищені авторським правом твори або частини таких творів, а також не використовувати у зображенні зареєстровані логотипи компаній.

Мова фільму не регламентується, але він має бути зрозумілий більшості українських глядачів без застосування додаткового перекладу.

Зображення відео має бути чітким і розбірливим. Фільм може бути знятий у будь-якому відеоформаті. Детальніша інформація на сайті Чілдрен Кінофест. Там же і можна зареєструватися.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews