Рівненське ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі вибороло золото на міжнародній виставці

24.10.2018 20:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

У Києві розпочала роботу Десята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» та Восьма міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu». У виставці беруть участь 545 учасників із 25 регіонів України, Чехії, Словаччини, Польщі, США, Болгарії., інформує сайт «Освіта Рівненщини».

 У ході освітнього форуму учасники презентують інноваційні розробки та проекти, педагогічні технології, досвід впровадження інновацій у діяльність закладів освіти, новітні методики як необхідні складові підвищення якості освіти для підготовки фахівців на науково-практичних конференціях, круглих  столах, семінарах, презентаціях, майстер-класах.

Професійно-технічну освіту Рівненщини на виставці представляє ДНЗ «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі».

Конкурсна робота закладу на тему «Інноваційне освітнє середовище: нові  виклики та сучасні рішення» отримала золоту медаль та диплом.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews