У Рівному змагалися ветерани пауерліфтингу

25.10.2018 13:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Днями в рамках відкритого кубка Рівненської області з пауерліфтингу відбулися змагання з пауерліфтингу (жим лежачи) спортивно-масового фестивалю ветеранів фізичної культури і спорту. Про це повідомляє ВСЕ про СПОРТ

Цей захід відбувся з ініціативи комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Рівненської обласної організації Федерація пауерліфтингу України.

Найкращих з-поміж себе ветерани визначали в приміщенні комунального закладу «Рівненський регіональний центр фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Рівненської обласної ради.

Всі спортсмени змагалися у абсолютній ваговій категорії, але вони були розділені віковими групами. Щоб урівняти шанси на перемогу учасників з різною вагою, визначення переможців відбувалося за формулою Вілкса. Вона застосовується на змаганнях з пауерліфтингу для виявлення абсолютного чемпіона змагань і порівняння результатів атлетів різних вагових категорій. Коефіцієнт Вілкса відображає співвідношення між масою тіла атлета і піднятою ним вагою.

Зрештою, у своїх вікових категоріях перемогу здобули Савран Валентин (смт Млинів), Пастушенко Анатолій (м. Рівне), Ніщик Олександр (м. Вараш) та Пашкевич Ніна (м. Рівне). По завершенні змагань всі вони були відзначені призами від Відділення НОК України в Рівненській області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews