До Дубна прибула вишита карта України

25.10.2018 19:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

До 28 жовтня у місті Дубно перебуватиме вишита карта України, до вишивання якої минулоріч долучились жителі міста. Запрошуємо прийти та відшукати свій хрестик, вишитий рік тому з надією і вірою на мир у нашій країні, а також зробити фото на згадку про акцію «Україна моя вишивана», повідомляє  Інформаційний портал м. Дубно.
Чекаємо вас:
26 жовтня з 10.00 до 17.00 - в приміщені міського Будинку дітей та молоді;
27 жовтня з 17.00  в приміщені храму Вознесіння Господнього УГКЦ м. Дубно;
28 жовтня з 09.00  в Свято-Миколаївському чоловічому монастирі.
Вишита карта – соборне молитовне поле єднання українців за мир та територіальну цілісність нашої Батьківщини, як одна християнська родина мандрує просторами. Її вишивали у всіх областях України. 7206 небайдужих українців приєдналися до акції єднання «Україна моя вишивана», витоки якої з Борщівського краю. Акція єднання стартувала 22 червня 2017 р. в смт Скала-Подільська.  Карта-мандрівниця за рік подолала 16 983 км, не тільки побувавши в усіх областях України, а й на запрошення Товариства підтримки України погостила в українців Латвії. А Національний реєстр рекордів України зафіксував ще один рекорд – «Найдовший маршрут вишитої карти України» – 16 983 км.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews