Квасилівська команда з футболу посіла друге місце на чемпіонаті Рівненщини

26.10.2018 11:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Другий рік поспіль ФК «ЛМЗ-Квасилів» завершив на другому місці чемпіонат Рівненського району з футболу у вищій лізі.Про це повідомляє Інший Квасилів

Завдяки розгромній перемозі в заключному турі сезону над заборольським «Продторгобладнанням», підопічні В’ячеслава Кобилецького, як і минулої осені, випередили в таблиці дядьковицький «Сатурн».

ФК «ЛМЗ-Квасилів» – «Продторгобладнання» – 4:1 (1:1).

На 10 хвилині Горецький («Продторгобладнання») не реалізував пенальті.

Для того, щоб здобути срібні медалі чемпіонату квасилівчанам потрібно було не просто перемагати «Продторгобладнання», але й очікувати на втрату очок «Сатурном», який у цей же день приймав кустинську «Горинь». У підсумку, все склалося для «червоно-зелених» якнайкраще.

Тривалий час результат у Квасилові залишався нічийним, але наприкінці зустрічі господарі продемонстрували справжній характер, тричі поспіль вразивши ворота заборольців і за короткий проміжок часу довівши рахунок до розгромного – 4:1. А вже за кілька годин гарні новини прийшли і з Дядьковичів, де «Сатурн» та «Горинь» розійшлися миром – 2:2. Таким чином, ФК «ЛМЗ-Квасилів» піднявся на друге місце підсумкової таблиці, на одне очко випередивши «Сатурн» та знову, як і рік тому, здобувши «срібло».

Результати інших матчів 18 туру чемпіонату району серед команд вищої ліги: ФК «Обарів» – «Славія» – 2:3, Будмаркет «Маяк» – «Альянс» – 7:4, «Інтеркарс» – «РОКО» – 6:4, «Сатурн» – «Горинь» – 2:2.

Підсумкове становище команд: 1. «Славія» – 48, 2. ФК «ЛМЗ-Квасилів» – 31, 3. «Сатурн» – 30, 4. Будмаркет «Маяк» – 29, 5. «Інтеркарс» – 25, 6. «Продторгобладнання» – 25, 7. «РОКО» – 18, 8. ФК «Обарів» – 16, 9. «Горинь» – 15, 10. «Альянс» – 15 очок.

Квасилівський «ЛМЗ-юніор» хоча й також в останньому турі розгромив вдома ФК «Забороль-юніор» – 4:0, але завершив сезон лише на 5 місці турнірної таблиці юнацької ліги.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews