Футболісти з Рівненщини виграли регулярний Чемпіонат Канади

27.10.2018 12:42   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Футболісти із Рівненщини в складі української команди виграли регулярний Чемпіонат Канади. Про це повідомляє ВСЕ про СПОРТ.

Роман Дацюк із Костополя та Віталій Богданов із Гощі. Обоє футболістів вдало виступали перед від'їздом в Канаду за оржівський "ОДЕК".

Наші земляки в складі  FC "Ukraine United" справився із складним завданням і здобули чемпіонство Canadian Soccer League.

Всього у CSL грає 9 команд. Із 16 матчів FC "Ukraine United" виграв 12. Далі в плей-офф команда програла в півфіналі, пропустившись на останніх хвилинах ФК "Скарборо".

- В нас в команді всі хороші футболісти. Багато хто грав на професійному рівні в українських Першій і Другій лігах. За плей-офф не дуже переймаюся. Головне - це регулярний Чемпіонат. Його важко виграти. Нова країна , нові враження, емоції. Вважаю, що сезон ми провели на відмінно. Запамяталися не дитячі протистояння з принциповим суперником - "Воркутою". Чемпіонат був напружений. До останнього туру. Скоро вже повертаюсь в Україну де мене чекає кохана дружина та донечка за якими дуже сильно сумую, - прокоментував Роман Дацюк.

Варто зазначити, що Чемпіонат близько місяця тому. Просимо вибачення вибачення в читачів. В свою чергу, щиро вітаємо наших земляків із здобутим чемпіонським званням за океаном!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews