У Рівному керівники підрозділів превенції завершили курс підвищення кваліфікації (Фото)

29.10.2018 16:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Упродовж кількох днів керівники підрозділів превенції з усіх районів області проходили курс підвищення кваліфікації, а 27 жовтня склали підсумкове тестування.

За цей час поліцейські мали нагоду обговорити та узагальнити основні аспекти законодавства щодо запобігання та протидії домашньому насильству, порядок і оформлення електронних рапортів,  проведення превентивних заходів із підобліковим елементом тощо.

Крім того, інструктори тренінгового центру ГУНП навчали та інспектували поліцейських у тактиці затримання озброєних злочинців, зупинки транспортного засобу у різних екстремальних ситуаціях та вогневій підготовці.

За результатами підсумкового тестування усі працівники поліції засвоїли викладені знання на хорошому рівні.

«Практичні навчання показують хороші результати, адже поліцейські мають змогу в умовах наближених до реальних відпрацювати тактику дій, а інструктори в той же час, мають змогу вказати на помилки і не допустити їх повторення у майбутньому», — зазначив начальник управління превентивної діяльності ГУНП в Рівненській області Руслан Жук.

Після повернення в свої підрозділи керівники на місцях організують вивчення пройденого матеріалу для своїх підлеглих.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

 

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

 

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

 

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews