Як у Рівному дві пані в секонд-хенді побилися

Криза віку, бідність, чи невихованість?!

31.10.2018 23:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Сьогодні в одному з рівненських магазинів мережі секонд хенду EconomClass, що на вулиці Орлова, присутні спостерігали жорстку сутичку двох жінок. Почалося все з того, що старша пані дуже енергійно орудувала ліктями, щось шукаючи на стелажі з постільною білизною, чим перекрила доступ до розгляду товару іншій жінці, молодшій, яка була з дитиною й поспішала. Тож та попросила надто енергійну пані дати і їй доступ до стелажа та змогу також обрати собі речі. У відповідь старша жінка не тільки не вибачилась і не посторонилась, а обернулася та стала молодшу брутально лаяти, зневажливо називаючи на «ти», що обурило не тільки молоду жінку, але й усіх осіб, котрі перебували в магазині.

Люди кинулися розбороняти жінок, у яких сутичка вже перейшла до фізичного впливу одна на одну, оскільки старша жінка схопила першу-ліпшу річ і пожбурила нею в молодшу, а та стала захищати свою гідність. Відвідувачі магазину покликали на поміч представників персоналу торгового закладу. Продавець спробувала мирно залагодити ситуацію, але ж не так все просто! Старшу жінку важко було зупинити і словесні образи сипалися з неї навсібіч.

Люди стояли, як у театрі драми, спостерігаючи, яким же буде фінал жіночої сутички.  І кожен, вочевидь, думав: чи то справді кризовий стан економіки в Україні та спорожніння кишень призводить людей до такої агресії, що вже жінки брутально лаються й за ганчір’я готові надавати одне одному стусанів? Це бідність? А чи просто невихованість і жадібність?!

Записано зі слів очевидця.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews