Поліцейські встановлюють обставини загибелі чоловіка на Рівненщині (Фото)

01.11.2018 14:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

До поліції 31 жовтня близько 22:30 надійшло повідомлення, що на вулиці Сморжівська села Зоря лежить чоловік без ознак життя.

Оглянувши місце події, правоохоронці попередньо встановили, що 33-річний місцевий мешканець травмувався унаслідок дорожньо-транспортної пригоди. Його тіло направили в морг для проведення судово-медичної експертизи, яка встановить остаточну причину смерті. Поліцейські встановлюють автомобіль, яким було скоєно наїзд на чоловіка та особу водія.

Усіх, кому відома будь-яка інформація щодо зазначеної події просимо повідомити до поліції на спецлінію «102».

Того ж дня близько 17:30 у ДТП травмувалася 37-річна жителька міста Березне. Водій автомобіля «Fiat Doblo», 25-річний рівнянин, виїжджаючи із другорядної дороги допустив наїзд на велосипедистку, яка рухалася головною.

Потерпілу із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забоями та гематомами голови госпіталізували у травматологічне відділення. Відповідно до медичного освідування водій іномарки та велосипеда були тверезі.

За обома фактами порушень правил безпеки дорожнього руху розпочаті кримінальні провадження. Поліцейські встановлюють усі обставини автопригод.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews