Cуперник «Вереса» - «Чайка»

02.11.2018 11:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Футбольний клуб «Чайка» із Петропавлівської Борщагівки Києво-Срайону столиці - новачок Другої ліги. Клуб було засновано ще у 1976-му році. Втім, увесь цей час команда виступала у регіональних турнірах.

Чемпіонат України з футболу, Друга ліга, Група «А», 16 тур

3 листопада 2018 року, Млинів, стадіон «Колос», 14:00

У 2011-му, 2012-му, 2013-му, 2014-му роках «Чайка» завоювала срібні медалі чемпіонату Київської області. Ще за рік клуб із Петропавлівської Борщагівки – став чемпіоном Київщини. Також команда двічі тріумфувала в аматорському Кубку України.

Першим досвідом виступів «Чайки» на професійному рівні стала участь у Кубку України. Там у сезоні 2014-2015 команда у стартовому раунді здолала новокаховську «Енергію» - 3:0, а в 1/16 фіналу поступилася львівським «Карпатам» - 0:4.

У Кубку України минулого сезону «Чайка» зійшла з дистанції вже після першого попереднього етапу, програвши «Руху» - 0:2. За тим же сценарієм команда виступила і у сезоні нинішньому. Цього разу, програвши «Таврії» - 0:1.

Краще команда стартувала у чемпіонаті Другої ліги. З впевненої перемоги над «Буковиною» - 3:0. Після перемоги над чернівчанами в команди з Петропавлівської Борщагівки були нічиї із «Калушем», вінницькою «Нивою», «Минаєм» і «Черкащиною-Академією». Втім, без виграшна серія тривала аж тринадцять матчів поспіль і перервалася лише минулого тижня. Тоді «Чайка» мінімально обіграла ту ж «Черкащину-Академію» - 1:0.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews