У Рівному говоритимуть про освіту, булінг та стипендії

02.11.2018 15:21   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Другого листопада о 10:00 годині в приміщенні Рівненської гімназії «Гармонія» відбудеться розширене засідання колегії управління освіти Рівненської міської ради.

Члени колегії розглянуть наступні питання:

  • Про призначення стипендій міського голови здобувачам знань закладів освіти м. Рівного.
  • Про попередження проявів булінгу в закладах освіти.

Стипендії буде призначено та вручено сертифікати 20 учням закладів освіти, які стали багаторазовими переможцями ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів та багаторазовими переможцями ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН, призерами всеукраїнських, міжнародних мистецьких та літературних конкурсів, лідерам міських дитячих та молодіжних громадських організацій, активістам учнівського самоврядування.

Члени колегії управління освіти обговорюватимуть актуальне для суспільства питання – це попередження проявів булінгу в закладах освіти. У сучасному світі активізуються такі негативні явища серед дітей та учнівської молоді як насильство, кіберцькування, булінг тощо, що не може не викликати стурбованості й посиленої уваги широких кіл громадськості, освітян, батьків. Цілком логічно, що виникає необхідність захистити, убезпечити, попередити наслідки впливу на особистість несприятливих факторів і чинників.

У роботі колегії братимуть участь директори закладів освіти, практичні психологи, голови батьківських рад, представники кіберполіції, учнівської молоді.

За матеріалами прес-служби Рівненської міської ради.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews