Смертельна ДТП у Рівному: п'яний водій збив школярів на Севастопольській (Фото, відео)

03.11.2018 14:27   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася другого листопада близько 19 години на вулиці Севастопольська обласного центру.

Поліцейські на місці події встановили, що 39-річний житель села Обарів Рівненського району, керуючи автомобілем «Mercedes-Benz Vito» на вулиці Севастопольська здійснив наїзд на двох пішоходів. У результаті ДТП 16-річна рівнянка від отриманих травм загинула на місці події. Її однокласника із політравмою госпіталізували до реанімаційного відділення медзакладу Рівного. Медики оцінюють його стан як важкий.

Відповідно до медичного освідування водій перебував у стані алкогольного сп’яніння: алкотестер показав 2,75 проміле.

Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятору тимчасового тримання. Йому повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого. Слідчим слідчого управління підготовлено клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Транспортний засіб поліцейські вилучили та помістили на штраф майданчик Рівного. Досудове розслідування триває.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

Відео: «PitBull Рівне»

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews