У Дубно оголосили конкурс соціальної реклами

03.11.2018 19:50   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Відділ молоді, фізкультури та спорту Дубенської міської ради з 1 листопада до 30 листопада 2018 року оголосив конкурс соціальної реклами. Проводиться він з метою створення належних умов для формування основ здорового способу життя, протидії поширенню шкідливих звичок серед дітей та молоді, прояву патріотизму, високих моральних цінностей, почуття любові до рідного краю, готовності до захисту України, забезпечення її суверенітету, територіальної цілісності та недоторканості, інформує сайт Інформаційний портал Дубно.

 Творча робота, надіслана на конкурс, має бути власною розробкою учасника (індивідуальною або колективною) і не суперечити етичним нормам та чинному законодавству України.
Творчі роботи приймаються за наступними номінаціями:
– соціальний плакат/малюнок/комікс: макет плакату/малюнку/коміксу повинен бути виконаний у форматі А3 з зазначенням ПІБ автора (колективу авторів) із зворотної сторони зображення, робота має супроводжуватись гаслом чи іншим авторським текстом;
– відеоролик (тривалістю не більше 60 секунд): надається на СD/DVD диску, кожен ролик чи Flash-відео надається на окремому носію.
Заявки на участь та роботи приймаються до 30 листопада 2018 року включно у відділі молоді, фізкультури та спорту Дубенської міської ради за адресою: вул. Замкова, каб. 107 та на електронну пошту: molod_dubno@ukr.net


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews