Підприємця, який скоїв смертельну ДТП у Рівному, заарештували (Фото)

04.11.2018 15:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Сьогодні, четвертого листопада, Рівненський міський суд задовольнив клопотання слідчого про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою жителю Рівненського району за вчинення смертельної автопригоди.

Нагадаємо, два дні тому 39-річний житель села Обарів Рівненського району, керуючи автомобілем «Mercedes-Benz Vito» на вулиці Севастопольська обласного центру здійснив наїзд на двох пішоходів. У результаті ДТП 16-рівнянка від отриманих травм загинула на місці події. Її однокласника із політравмою госпіталізували до реанімаційного відділення медзакладу Рівного. Зі слів медиків він досі перебуває у тяжкому стані. 

Відповідно до медичного освідування водій перебував у стані алкогольного сп’яніння: алкотестер показав 2,75 проміле.

Чоловіка одразу затримали та помістили до ізолятору тимчасового тримання. Учора йому повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого. Сьогодні рішенням суду його помістили до слідчого ізолятору на 60 діб без права внесення застави. 

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews