За виселення собак Бойка з території Радіозаводу заплатили аванс

05.11.2018 12:49   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Коментар юридичного відділу Рівненського міськвиконкому щодо розплідника собак на території Радіозаводу поширила прес-служба Рівнеради. Про це повідомляє  Радіо Трек.

У ньому йдеться, що суди різних інстанцій неодноразово ставали на сторону міської ради і зобов‘язували власника маститів прибрати їх звідти.

Заочним рішенням міського суду від 20 жовтня 2016 року, постановою апеляційного суду Рівненської області від 18 січня 2018 року постановою Верховного суду України від 25 квітня 2018 року зобов'язано Бойка Юрія Олександровича звільнити самовільно зайняту земельну ділянку за адресою м. Рівне, вул. Данила Галицького, 25 знісши розплідник собак.

Відповідно до закону, примусове виконання рішень суду покладається на органи державної виконавчої служби.

Ще від 5 березня 2018 року у справі видали лист, який досі на виконанні у Рівненському міському відділі Державної виконавчої служби обласного управління юстиції.

Рівненська міська рада сплатила 73 тисячі авансу виконавчій службі. Також надала згоду на залучення до  вчинення виконавчих дій комунальні підприємства міської ради - КАТП 1728 та міськШЕУ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews