У водія вантажівки на Рівненщині зафіксували 3,2 проміле алкоголю в крові (Фото)

06.11.2018 09:29   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Саме такий результат показав алкотестер «Драгер» під час освідчення водія вантажівки.

Вчора, близько 10 ранку, на автодорозі Устилуг-Рівне-Старокостянтинів поблизу Клеваня, патрульні зупинили вантажівку «Skania» на іноземній реєстрації.

null
Фото Патрульної поліції Рівненської області

Патрульні мали орієнтування, що за кермом фури може перебувати нетверезий водій. Під час зупинки керманич відмовився від проходження тесту на місці і був доправлений до обласного наркологічного диспансеру.

Водій є жителем Харківської області.

null
Фото Патрульної поліції Рівненської області

 

null
Фото Патрульної поліції Рівненської області

На 39-річного керманича склали протокол за ч.1 ст.130 (керування в стані сп'яніння) КУпАП. А також винесли постанову за ч.1 ст.126 (не мав при собі посвідчення водія) об'єднану з ч.1 ст.122 КУпАП.

Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Рівненської області.

null
Фото Патрульної поліції Рівненської області

Нагадаємо, водій, який збив у Рівному минулої п'ятниці двох підлітків, учнів Рівненського обласного ліцею, мав 2,75 проміле. Дівчина загинула на місці, за життя хлопця досі борються лікарі. Після ДТП водій  не міг навіть говорити і заснув у патрульній машині.

Що могло б статися, якби вчасно не зупиниливодія вантажівки? Панове водії, будьте свідомими: не сідайте за кермо у нетверезому стані. Дайте шанс жити людям поруч вас. Пішоходи, будьте уважні, адже ви також є учасниками руху. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews