Світлану Богатирчук-Кривко обрали Президентом політичної групи «Європейська група консерваторів та реформаторів»

06.11.2018 18:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Сьогодні на 35-му сесійному засіданні Конгресу, у Страсбурзі, відбулися вибори президента Конгресу, президентів політичних груп та керівництва комітетів, повідомляє сайт облради.

Президентом політичної групи «Європейська група консерваторів та реформатів» обрали депутата обласної ради, голову постійної комісії з питань аграрної політики, земельних відносин та розвитку села, заступника голови ОДА Світлану Богатирчук-Кривко. Вона є членом української делегації в Конгресі місцевих та регіональних влад Ради Європи з 2008 року.

«Політична група Європейська група консерваторів та реформаторів була створена у 2013 році і я від України є фундатором створення цієї групи. Я постійно відчуваю підтримку колег, адже щоразу в порядку денному стоїть питання про ситуацію в Україні. І коли була потрібна підтримка в голосуванні резолюцій та рекомендацій стосовно нашої країни, члени політичної групи одноголосно приймали рішення насамперед підтримувати Україну. Мені надзвичайно приємно буде очолити політичну групу», - зазначила Світлана Богатирчук-Кривко.

Вона також наголосила, що об’єднання і надалі відстоюватиме європейські цінності та приділятиме значну увагу проблемним питанням усіх країн-членів


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews