На Сарненщині на пожежі виявили мертвого чоловіка

06.11.2018 20:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Повідомлення про пожежу в приватному господарстві села Велике Вербче Сарненського району надійшло до Служби порятунку Рівненщини 06 листопада о 14:0, інформує Головне управління ДСНС України у Рівненській області.

До місця виклику було направлено чергове відділення рятувальників 7-го державного пожежно-рятувального поста смт Степань, а також місцеву пожежну команду с. В. Вербче.

Під час гасіння пожежі вогнеборці виявили мертве тіло 62-річного власника оселі. О 14:18 пожежа була локалізована, а о 14:22 ліквідована.  Вогнем знищено меблі та речі домашнього вжитку. До гасіння було залучено дві одиниці пожежної техніки та 6 вогнеборців. Причина пожежі та розмір збитків встановлюється.

З настанням опалювального періоду, рятувальники ДСНС попереджають про можливе різке збільшення кількості пожежах у житловому секторі. Традиційно, люди обігрівають помешкання за допомогою пічного опалення, використовують несправні обігрівачі та перевантажують, або ж зовсім не слідкують за станом електрогосподарства. Щороку усі ці фактори з високою вірогідністю призводять до трагедії.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews