«Срібло» млинівчанину – із рук легенди київського «Динамо»

06.11.2018 22:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Віталій Тарасюк

62-річний млинівчанин Юрій Ляшук став «срібним» призером чемпіонату України з футболу серед ветеранів вікової групи 55 років і старші. Річ у тім, що пан Юрій виступав за команду волинян, які в ході ігор на попередньому етапі потрапили у півфінальну четвірку разом із хмельничанами, житомирянами та закарпатцями.

Фінальний турнір відбувся в місті Мукачеве, а команда цього міста представляла Закарпатську область і, врешті, стала чемпіоном. Волиняни ж спочатку здолали хмельничан із рахунком 2:1, а у фінальному поєдинку в основний час зіграли внічию 1:1 із господарями. Відтак чемпіон визначився в серії післяматчевих пенальті, які точніше виконали мукачівці. Втім Юрій Леонідович привіз із Закарпатття приємні спогади і зарядився енергією на наступний футбольний сезон.

Цікаво, що нагороди переможцям і призерам вручав капітан легендарного київського «Динамо» початку шістдесятих років минулого сторіччя Василь Турянчик…

null
На фото: Юрій Ляшук (у нижньому ряду - перший ліворуч)

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews