У рівненській багатоповерхівці небезпечний ліфт

07.11.2018 09:27   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

До редакції звернулася жителька будинку, що по вул. Буковинській, 3 у Рівному. Попри те, що будинок не старий, ліфт там часто виходить з ладу. Ось днями вона і сама потрапила у прикру ситуацію.

Повертаючись з роботи, жінка застрягла в ліфті. Аби викликати допомогу, почала тиснути на кнопку виклику диспетчера. Проте їй не відповідали. У рскоро стало задушливим, адже ліфт виготовлений з металевої конструкції із подвійними дверима.

Через якийсь час обізвався диспетчер та запевнив жінку, що ліфтери вже їдуть з іншого кінця міста. За 15 хвилин прибіг охоронець житлового комплексу й почав заспокоювати жінку.

«Я щиро вдячна цьому чоловікові, який прийшов на допомогу, хоча він ніякого відношення до ліфтів не має. Він намагався всіма силами привідкрити двері, щоб я могла бодай трохи подихати повітрям, бо мені стало дуже погано. І був біля мене, поки не прибули ліфтери», - розповіла жінка.

Майже півгодини пройшло ще, поки відкрили ліфт. На жаль, такі пригоди непоодинокі, тож жителям доводиться  вибирати або між перспективою застрягнути у ліфті, або йти на верхні 8 чи 9 поверхи пішки. Нерідко з маленькими дітьми й візочками в руках...

Натомість ліфтери запевняють, ліфт – справний. А застрягає тому, що люди не вміють ним користуватися. Справді, в інших під’їздах цього будинку й навколишніх новобудоввсі ліфти працюють. А от щодо цього ліфта у першому під’їзді є питання...

Проте жителі будинку продовжують закликати фахівців перевірити ліфт. Люди хвилюються за життя та здоров’я своїх близьких.

Неодноразово в Україні виникали страшні, часто навіть дуже трагічні ситуації, коли в таких ліфтах гинули шлюди. Проте у нас, як завжди: доки грім не вдарить, чоловік не перехреститься.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews