У рівненському пологовому новонароджена дитина впала в кому

08.11.2018 11:03   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

У рамках кримінального провадження слідчі встановлюють усі обставини події, через які новонароджений хлопчик перебуває у тяжкому стані Рівненського полового будинку.

Відповідно до публікації, розміщеної у засобах масової інформації сьомого листопада у 22-річної породіллі 31 жовтня відбулися важкі пологи. Через них новонароджена дитина впала в кому. Що немовля перебуває у реанімації на апараті штучного дихання, жінка звинувачує лікаря полового будинку.

За фактом неналежного виконання медичним працівником своїх професійних обов’язків внаслідок недбалого чи несумлінного до них ставлення, що спричинило тяжкі наслідки для дитини поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 140 Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у виді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews