Крупецькі юні митці - серед переможців міжнародного конкурсу

10.11.2018 19:50   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

На ІХ Міжнародному фестивалі-конкурсі «Перлини мистецтва», який проходив у м. Київ, чергову перемогу здобули вихованці позашкільного навчального закладу «Крупецький центр дитячої та юнацької творчості «Креатив» Крупецької сільської ради Радивилівського району, інформує сайт «Освіта Рівненщини».

Зокрема, Бабак Оксана отримала два Дипломи лауреата ІІ премії у номінації «Декоративно-прикладне мистецтво» (керівник Богдана Бабак); Матюшок Ірина – два Дипломи лауреата ІІ премії у номінації «Декоративно-прикладне мистецтво» (керівник Неля Прокопчук); Бабак Ульяна – два Дипломи лауреата ІІІ премії у номінації «Декоративно-прикладне мистецтво» (керівник Богдана Бабак).

Подяку від Міністерства освіти і науки України отримали керівники Бабак Богдана та Прокопчук Неля за вагомий внесок у естетичне виховання творчої молоді та професійну підготовку учнів до участі у ІХ Міжнародному фестивалі-конкурсі «Перлини мистецтва».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews