Мама загиблої Саші Пивовар з Рівного перерахувала 400 тисяч грн дівчинці з Харкова

10.11.2018 22:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Коли трапилася біда з 13-річною рівнянкою Сашею Пивовар, яка потрапила під колеса автомобіля й отримала надважкі травми, небайдужі люди з усієї України й закордону відреагували на крик родини про поміч та надіслали кошти (скільки хто міг) на лікування дитини, яку намагалися врятувати медики в одній із турецьких клінік. Проте попри зусилля найкращих лікарів, отримані травми усе ж були несумісні з життям. Саша, так і не прийшовши до тями, прожила ще 19 днів... 

null
Олена Пивовар з донькою Сашею. Фото зі сторінки Фейсбук Олени Пивовар

Після похорону дочки матір загиблої дівчинки Олена Пивовар прийняла рішення відіслати ті благодійні кошти, які вже не знадобилися на лікування її дочки, іншій дитині, яка теж знаходиться у критичній ситуації й потребує допомоги. Материнське серце обрало дівчинку з Харкова, яка навдивовижу схожа на її Сашу.

null
Ківшик Аня з Харкова. Фото з мережі Фейсбук

Олена Пивовар на своїй сторінці у Фейсбук подякувала всім, хто підтримав її дитину, написала, яку суму на лікування дочки було зібрано, скільки витрачено і яку суму вона переказує хворій  Ані Ківшик. Жінка звертається до всіх небайдужих з проханням допомогти цій дитині.

null

 

null

 

null
Квитанції на перерахування коштів

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews