Костопільські юні таланти підкоряли Польщу

11.11.2018 22:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Вихованці  Костопільського будинку школярів та юнацтва взяли участь у Міжнародному фестивалі мистецтв «Талановиті діти України», який відбувся у польському місті Висова-Здруй, інформує сайт Костопільської РДА.

Участь у даному конкурсі була справжнім випробуванням творчих сил, однак талант, відданість та віра допомогли юним конкурсантам здобути перемоги, гідно представити свій рідний край на міжнародному рівні і досягнути таких результатів:

«Гран-прі» фестивалю  здобула  Тетяна Овдійчук, вихованка гуртка «Арт-майстерня» (кер. О. А. Лис). Юна художниця вразила журі своєю творчістю, професіоналізмом та оригінальністю.

ІІ місце посіли солістки вокального ансамблю «Кольорові сни» (кер. І. В. Салівончик) Мокрова Вероніка та Вікторія Ромашко

Лауреатом фестивалю  стоав Костянтин Кірноз, вихованець гуртка «Крок за кроком» (кер. О. М. Тивонюк).

Крім дипломів, кожна дитина отримала дорогоцінну медаль за проявлений на сцені талант. За високий рівень підготовки вихованців у конкурсі, за вміло організоване наставництво керівник групи – Ірина Салівончик отримала цінний  кубок, який поповнив арсенал нагород закладу.

Представники польської сторони забезпечили дуже гостинний прийом, тепло зустрічали наших дітей, захоплюючись їх майстерністю і творчим потенціалом.
Під час участі у фестивалі, вихованці насолодились гірськими краєвидами, чудовим повітрям курортного містечка Висова-Здруй. Побували у замку 16 століття, в якому жили заможні польські королі, у музеї іграшок, відвідали термальний басейн, здійснили поїздку в словацьке курортне місто Бардейов. Ця творча поїздка  принесла море позитивних емоцій і залишила багато незабутніх вражень та спогадів!

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews