Футбольне міні-поле відкрили у Білій Криниці

16.11.2018 19:50   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Це вже восьмий майданчик, що з’явився в області за бюджетною програмою  «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України», повідомляє заступник голови ОДА Олександр Корнійчук. Проекти відібрали у Міністерстві регіонального розвитку спільно з Федерацією футболу України. Вартість кожного об’єкта – майже 1,5 мільйона гривень. Гроші надходять на умовах співфінансування з державного та місцевих бюджетів, інформує прес-служба РОДА.

«Перед цим поля відкрили у Демидівці, Дубровиці, Рокитному, Володимирці, Дубно та селі Висоцької та Миляцької ОТГ. Їх облаштували на базі навчальних закладів. Така ініціатива спрямована на те, щоб створити комфортні умови для заняття спортом. Ми продовжуємо розвивати спортивну інфраструктуру і таким чином намагаємося виховати здорове покоління та націю. Переконаний, що це поле стане улюбленим місцем для проведення дозвілля не лише дітей, а й дорослих»,  - зазначив Олександр Корнійчук.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews