День села відсвяткувало Підлужне, що на Костопільщині

17.11.2018 19:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Із цієї нагоди в актовій залі Великолюбаської школи організували вітання та святковий концерт.  Привітати сільську громаду приїхали гості  – голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук, депутат Рівненської обласної ради Руслан Потапчук, голова Костопільської райдержадміністрації Олександр Середа, голова Костопільської районної ради Сергій Ткачук, інформує сайт Костопільської РДА.

Серед запрошених також були депутати районної ради, місцеві підприємці, представники військової частини, яка дислокується на цій території, учасники АТО та жителі Підлужненської сільської ради.

Керівники області та району побажали жителям громади миру, міцного здоров’я, родинного щастя, лагополуччя і здійснення найзаповітніших мрій та вручили активним представникам громади Підлужного почесні грамоти Костопільської районної ради та райдержадміністрації. Також сільський голова Юрій Шпоняк вручив подяки за активну життєву позицію, особистий внесок у розвиток громади окремим жителям села.

Для гостей свята школярі підготували концертну програму. Яскравим музичним вкрапленням у вітальний марафон став виступ аматорського ансамблю “Колорит” із  Гощанського району. Глядачі тепло, щирими оплесками дякували колективу аматорів за музичну колоритну програму.

null
 
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews