Рівненська АЕС у пошуку юних обдарувань

17.11.2018 22:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Старшокласників міста-супутника та населених пунктів зони спостереження Рівненської АЕС запрошують до участі в конкурсі «Малі Курчатовські читання» за темою «Атомна енергетика і суспільство», інформує сайт атомної станції.

Традиційно читання, організовані до Дня енергетика управлінням інформації та зв’язків з громадськістю РАЕС, Організацією молоді ППО РАЕС та ВП ГО «УкрЯТ» в Рівненській області, проводяться з метою просвітницької роботи з населенням щодо діяльності електростанції та підтримання її позитивного іміджу, формування об’єктивного ставлення школярів до атомної енергетики та її популяризації в цілому.

Наукові реферати для участі у конкурсі можуть подавати учні 9-11 класів до 25 листопада цього року в інформаційний центр РАЕС «Полісся», зокрема тут можна отримати потрібну довідкову літературу та консультативну допомогу. У своїй роботі необхідно вказати авторство, школу та клас. Обсяг матеріалу має складати до 10 сторінок друкованого тексту, не враховуючи малюнків, таблиць та списку літератури.

Захист наукових робіт відбудеться на початку грудня цього року в інформцентрі Рівненської АЕС. Для п’ятихвилинного захисту перед конкурсною комісією школярам необхідно підготувати слайд-презентацію. Головний приз конкурсу – одна тисяча гривень. Окрім трійки призерів та володаря гран-прі, заохочувальні нагороди отримають також усі учасники та наукові керівники переможців. Кращі роботи будуть представлені на Всеукраїнському конкурсі рефератів серед учнівської молоді «Ядерна енергетика і світ».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews