У Сарнах активно пропагують здоровий спосіб життя та змішані єдиноборства (Фото)

22.11.2018 15:44   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Представники Академії бойових мистецтв «Берсерк» у Сарнах активно пропагують змішані єдиноборства ММА. Спортсмени та тренери проводять майстер-класи у школах міста.

Нині "берсерківці" відвідали школи №  1, 2, 3, 4, 6  у Сарнах.

За програмою семінарів розпочинається все з невеликої лекції керівника АБМ "Берсерк" Антона Радька на тему важливості єдиноборств в житті та здорового способу життя. Після цього дівчата ознайомлюються з йогою. В цьому їм допомагає інструктор Валерія. Чоловіки тим часом зайняті тренуваннями з ММА.

«Такими заходами ми хочемо мотивувати дітей до занять спортом. Додаємо не тільки фізичні вправи, а і ділимося заняннями з дітьми. Дуже важливий фактор, щоб люди зрозуміли, що змішані єдиноборства - це не бої без правил, а спорт для тих, хто хоче стати сильним духом і тілом, який виховує в людях дисципліну та повагу до інших, патріотизм і розуміння важливості здорової та сильної нації», - прокоментував тренер АБМ "Берсерк" Антон Радько.

Найближчим часом спортсмени плануюють звітати до ЗОШ№ 5 у Сарнах, гімназії, ліцею «Лідер». Після цього в перспективі тур училищами та школами району.

Варто зазначити, що Антон Радько також є представником Всеукраїнської ліги ММА "REAL FIGHT PROMOTION" та неодноразово представляв Рівненщину та Україну на Міжнародних професійних турнірах зі змішаних єдиноборств.

За матеріалами інформаційної служби АБМ "Берсерк".

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews