"ДахаБраха" завітає у Рівне

25.11.2018 19:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

26  листопада о 19.00 у Рівненському драмтеатрі виступить колектив, який підкорив не лише Україну, але став добре знаний у світі.

 "ДахаБраха" -  нове слово в історії світової музики. Колектив  створений середині 2000-х. Учасники гурту використовують величезну кількість інструментів: басові барабани, перкусія, флейта, фортепіано, віолончель, джембе, акордеон, бугай, укулеле, губна гармоніка, кахон, дарбука, табла, діджеріду. І справляються із цим всім лише чотири пари рук. Три дівчини і хлопець видають вражаюче потужний етно-хаус. Водночас їхні пісні є покликом предків, небувалим за силою і драйвом, вони складні, мають багато прихованих сенсів. І слухачі з неприхованим задоволенням підтверджують це. Критики у своїх відгуках із захопленням характеризують їх діяльність як експеримент в області космології людської душі. Синтез пісенної творчості різних народів світу видає унікальне явище. Фірмові барабани, гуцульські шапки і тільки живий звук під час концерту творять зі слухачами щось неймовірне. За межею розуміння. На межі з чаклунством. І за цим відчуттям хочеться повертатися знову.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews