Атомників запрошують до участі у фотоконкурсі

26.11.2018 19:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Працівників Рівненської АЕС запрошують до участі у IV Фотоконкурсі Організації молоді Атомпрофспілки (ОМА). Конкурс проводиться у трьох номінаціях: «Енергетика як вона є» (популяризація і пропаганда атомної енергетики та промисловості); «Наше майбутнє» (майбутнє енергетики та України); «Вдалий кадр» (кадр, зроблений в потрібному місці у потрібний час). Можна подавати лише по одній фотографії до кожного тематичного розділу конкурсу. Журі оцінюватиме конкурсантів за такими основними критеріями, як: художність, оригінальність та технічність. Визначення переможців триватиме до 20 грудня поточного року, інформує сайт Рівненської АЕС.

Учасником конкурсу може стати кожен член Атомпрофспілки, незалежно від віку. Для цього необхідно подати заявку на участь разом із названими фотороботами до 30 листопада 2018 року включно на електронну адресу: photocompetitionoma@gmail.com.

Призовий фонд складає 9000 гривень: 1 місце – 1200 грн., 2 місце – 900 грн., 3 місце – 600 грн. Окрім того, за результатами голосування на сторінці ОМА у Facebook буде також визначено Приз глядацьких симпатій (призери за кожною з номінацій отримають 300 грн.). Голосування буде відкрито вже з 1 грудня.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews