Школу на Рівненщині евакуювали через розпилення сльозогінного газу

29.11.2018 08:29   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Дільничному офіцеру Сарненського відділу поліції 28 листопада повідомив директор Тиннівської загальоноосвітньої школи, що десятикласники розпилили у закладі газоподібну речовину невідомого походження.

На місці події поліцейські встановили, що о 12.30 всіх учнів і працівників школи евакуювали через систему оповіщення, через розпиленням невідомої речовини у коридорі та одному з класів. З’ясувалося, що до інциденту причетні двоє учнів 10-го класу. Один із них нібито знайшов газовий балончик на вулиці і приніс у школу, а інший ним скористався.

Унаслідок розпилення сльозогінного газу до медзакладу із подразненням і печінням очей звернулося семеро учнів, педагог і техпрацівниця. Після надання допомоги їх відпустили, їхньому здоров’ю нічого не загрожує.

Відомості за фактом хуліганства внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України. Поліцейські з’ясовують усі обставини події, зокрема і походження газового балончика.

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews