У смертельній ДТП на Рівненщині підозрюють жителя Житомирщини (Фото)

01.12.2018 15:21   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У селі Федорівка Гощанського району 15 червня водій автомобіля «BMW» на нерегульованому пішохідному переході збив чоловіка. Від удару потерпілого розірвало на частини. 

Тоді слідчі на місці події встановили, що автомобіль «BMW-750», який зареєстрований на рівненську фірму, допустив наїзд на 42-річного мешканця села Дивень Корецького району, який від отриманих травм  загинув.

По приїзду поліцейських на місце ДТП в автомобілі «BMW» нікого не було. У ході огляду під сидінням водія слідчі виявили водійське посвідчення 50-річного жителя Житомирської області. 

За кілька годин до правоохоронців, які працювали на місці події, у закривавлених штанах підійшов 29-річний житель міста Новоград-Волинський Житомирської області та повідомив, що почувається недобре і попросив викликати швидку. Зовнішній вигляд чоловіка вказував на те, що він міг бути учасником ДТП.

Поліцейські запросили його до відділу поліції для дачі показів, однак той відмовився їх надавати та зі слідством не співпрацює. 

За результатами проведених слідчих дій слідчі слідчого управління Нацполіції області встановили, що водія, який дійсно був за кермом автомобіля, з місця ДТП забрали інші особи на позашляховику «Lexus», зареєстрованому на ту ж рівненську фірму. 

Саме цей автомобіль фігуранти злочину покинули на автозаправній станції за кілька кілометрів від місця ДТП. 

«Під час досудового розслідування слідчі провели не менше 15 експертиз, зокрема і ДНК-експертизу яка підтвердила, що зразки ДНК на подушці безпеки в авто, кров на відбійниках та на штанах 29-річного жителя Новоград-Волинського належить 50-річному жителю Житомирської області та загиблому, — повідомив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Олександр Панасюк. — Поліцейські здобули достатньо доказів у справі, аби повідомити 50-річному жителю Житомирської області про підозру у вчиненні смертельної дорожньо-транспортної пригоди за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України». 

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід – особисте зобов’язання. Слідчі дії відносно інших учасників події тривають. 

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews