Рівненські каратисти проведуть активний змагальний грудень (Фото)

02.12.2018 15:24   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Активний змагальний грудень розпочала Рівненська обласна федерація кйокушінкаі карате Унія України.

Першого грудня наші спортсмени змагаються на Відкритому Кубку Волині. До цих змагань наші бійці готувалися серйозно та проводили тренувальні збори.

Також, наступного тижня, 8 грудня у Рівному відбудеться Чемпіонат міста з кйокушінкаі карате. Цей турнір розрахований на юних бійців віком від 6 до 15 років.

«До турнірів ми готуємося активно та поглибленно. Працюємо над помилками індивідуально з кожним бійцем. Підвищуємо рівень майстерності. Наразі маємо дуже багато початківців. І на Чемпіонаті Рівного вони отримають досвід. Головне - це системна робота», - прокоментував керівник РОФККУУ Євген Вєтров.

І вже 14-16 грудня у Рівному відбудеться традиційний 13-й будо табір федерації. В заході візьме участь весь інструкторський склад РОФККУУ, суддівський склад, а також більше 100 бійців. На буде таборі проведеться робота над технічною базою бійців. Фінальним акордом стане атестація спортсменів 16 грудня на нові рівні - кю (пояси).

За матеріалами інформаційної служби Рівненської обласної федерації кйокушінкаі карате Унія України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews