Вулицями Рівного катається новенький тролейбус (фото)

04.12.2018 10:33   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Сьогодні на вулиці Рівного після середнього ремонту вийшов на лінію черговий тролейбус № 109.

Тролейбус "Рівнеелектроавтотранс" РМР досяг граничного пробігу 90 тис. км. Тож потребував ремонту. Загалом у транспорті замінили зовнішню обшивку кузова оцинкованою жестю, яка була оздоблена алюмінієвим декоративним профілем, провели заміну ізоляційного покриття підлоги салону, замінили обшивку спинок та сидінь салону, виконали скління дверних стулок та лобових вікон.

null
Фото "Рівнеелектроавтотранс" РМР

Також замінили внутрішню обшивку стелі та боків салону спеціальним покриттям. Підлога салону покрили водостійкою фанерою та спеціальним ізоляційним покриттям, оздобленим алюмінієвим кутником.

Також замінили передні шини та колісні диски, встановили новий компресор та карданний вал, замінили амортизатори підвіски, склоочисники, встановили нові фари, елементи зовнішнього освітлення та акумуляторні батареї.

null
Фото "Рівнеелектроавтотранс" РМР

Окрім цього, замінили задні гальмівні камери енергоакумуляторів та регулятори положення кузова, відремонтували його каркас. Також провели ремонт механічного, електричного та пневматичного обладнання згідно технологічних карт проведення ремонту.

null
Фото "Рівнеелектроавтотранс" РМР

На завершення тролейбус пофарбували автомобільною фарбою.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews