Рівненський "Патріот" вдома здобув перемогу та поразку

05.12.2018 13:44   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Рівненський «Патріот» на власному майданчику провів матчі чергові матчі чемпіонату України серед команд волейбольної Першої ліги.

Ігри пройшли з переміним успіхом. В перший день суперником рівненських волейболістів був ВК «Добротвір». Ця команда мала ідентичні з «Патріотом» показники після першого туру, тож гра очікувалась напружена.

Власне так воно і вийшло. І хоча рахунок по партіям 3:0 на користь гостей – легкою їх перемогу ніяк не назвеш. Хтозна як склався б перебіг подій, якби рівняни зуміли «видряпати» стартову партію. Але в спорті «якби» не рахується. За рівної гри спортивна вдача була на боці «Добротвору», якій виграв сет 29:27, а за ним і наступні два.

Реабілітувалися господарі вже наступного дня. Суперником «Патріота» був дрогобицький «ЮАТРАНС-Воллей». Ця команда є аутсайдером першої ліги, але в бажанні перемогти їй ніяк не відмовити. Тому гра вийшла вперта і передбачити переможця в ній було важко. На кожну виграну партію рівнян гості відповідали своєю звитягою і логічно, що переможця визначав тай-брейк. Для господарів це був уже третій тай-брейк в п’яти матчах тож можна вже говорити про певний досвід ). Чи то досвід, чи то краща фізична підготовленість рівненських волейболістів далася взнаки, але у вирішальному сеті вони виглядали впевненіше і перемогли 15:12 в партії та 3:2 в матчі.

Таким чином в підсумку у «Патріота» перемога та поразка у звітному турі, три перемоги та дві поразки в чемпіонаті і четверте місце в турнірній таблиці. Як для дебютанта ліги майстрів відсутність стабільності – природньо, четверте місце після двох турів - досить непоганий результат, а від поразок на етапі становлення клубу не застрахований ніхто. Потрібно робити висновки та рухатися далі.

Час для роботи над помилками буде бо в чемпіонаті наступає перерва до лютого 2019 р. На початку лютого, в Львові, «Патріот» проведе дві заключні гри першого етапу. Суперниками рівнян стануть «Володар» з Галича, та поточний лідер групи СК «Прибилів».

Інформаційна служба РОФВ


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews