Сонячні казочки презентували у Рівненській бібліотеці

09.12.2018 18:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Казки для найменшеньких читачів, їх батьків, бабусь і дідусів подарувала рівненська письменниця Іванна Голуб – мама п’ятьох діток, інфіормує сайт обласної книозбірні.

 На презентацію збірочки  «П’ять сонячних казок», яка відбулася нещодавно у затишній «Світлиці» бібліотеки, зібралося багато шанувальників творчості Іванни, а також найвибагливіші читачі – діти. Сонячні малюнки у дитячій книжечці представив татко трьох донечок - березнівський художник Ярослав Рачковський.

Історії, які розказує пані Іванна, водночас цікаві і повчальні, їх герої – відомі малюкам тваринки: зайчики, білочки, іжачки тощо.

Під час проведення презентації Іванна Голуб поділилася радістю з приводу виходу ще однієї дитячої книжечки «Матусині віршики», яка стала сюрпризом не тільки для учасників презентації, але і для самої авторки. Отож, чекаємо наших шановних любителів сімейного читання зігрітися теплом казкових історій Іванни Голуб.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews