Рівненський обласний лабораторний центр тепер може проводити атестацію робочого місця

15.12.2018 10:29   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Державна установа «Рівненський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» пройшла атестацію та внесена до Переліку лабораторій, атестованих на проведення гігієнічних досліджень факторів виробничого середовища і трудового процесу.

З 4 вересня 2018 року введений в дію спільний Наказ Мінсоцполітики та МОЗ від 29.05.2018 №784/1012 «Про затвердження Порядку атестації лабораторій на проведення гігієнічних досліджень факторів виробничого середовища і трудового процесу» (зареєстрований в Міністерстві юстиції України 03 серпня 2018 р. за № 905/32357). Згідно з новим порядком атестації право проведення гігієнічних досліджень факторів виробничого середовища і трудового процесу надається виключно лабораторіям, які внесені до реєстру «Інформаційний перелік лабораторій, атестованих на проведення гігієнічних досліджень факторів виробничого середовища і трудового процесу, з яким можна ознайомитися на офіційному сайті Держпраці.

Для оформлення заяв та отримання необхідної інформації стосовно проведення гігієнічних досліджень факторів виробничого середовища і трудового процесу варто звертатись за тел. 63-47-88 на E-mail: rivneolc@ukr.net (відділення організації санітарно-гігієнічних досліджень, м. Рівне, вул. Котляревського, 3).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews