Аматорські футбольні клуби Рівненщини можуть одержати грант в 11000 євро

15.12.2018 12:58   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Асоціація аматорського футболу України в партнерстві з Федерацією футболу України та Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, за фінансової підтримки уряду Німеччини через федеральну компанію Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, впроваджує проект «11х11 чемпіонів. Футбол заради розвитку молоді та регіонів».

Метою реалізації проекту є матеріально-технічна підтримка аматорських футбольних клубів, дитячо-юнацьких спортивних закладів та популяризація аматорського футболу в Україні.

Учасниками проекту можуть стати 11 аматорських футбольних клубів або дитячо-юнацьких спортивних закладів, кожен з яких має можливість отримати на реалізацію заявленого проекту фінансову та матеріальну підтримку в сумі, еквівалентній до 11 000 євро за курсом Національного банку України.

Інформаційна служба РОФФ


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews