На Рівненській АЕС 17 нацгвардійців отримали сертифікати на житло

19.12.2018 21:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Фахівці Рівненської АЕС, командування Національної гвардії України, за участю представників міської влади вручили іменні сертифікати на придбання особистого житла 17 нацгвардійцям військової частини 3045 з охорони та оборони РАЕС, інформує сайт Рівненської АЕС.

У вересні поточного року грошову компенсацію на придбання власного житла вже отримало 14 військовиків. Нині грошові іменні сертифікати отримало ще 17 військовослужбовців, які віддано несли чи несуть службу у в/ч 3045 з охорони та оборони Рівненської АЕС. Основними критеріями для отримання коштів на власні квадратні метри є стаж служби у в/ч 3045 понад 20 років та зібраний пакет документів про відсутність забезпечення житлом.

Вручення відбулося за участі Ігора Вітковського заступника генерального директора РАЕС з персоналу, Олександра Мензула тзп міського голови, а також начальника управління з охорони важливих державних об’єктів Національної гвардії України генерал-майора Олега Головінова.

За словами заступника командира в/ч 3045 Василя Шуфрича, кожен військовослужбовець отримав різну грошову компенсацію. Основними критеріями розрахунку були: більш як двадцятирічна вислуга, відсутність власного житла, перебування на квартобліку, також враховувалась кількість членів родини та соціальна незахищеність. «Компенсація нараховувалась відповідно до формул, що зазначені в постанові Кабінету Міністрів України при врахуванні середньої вартості житла в регіоні, яку визначає Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Відтак було нагороджено 16 ветеранів і одного ще працюючого військовослужбовця – начальника бюро перепусток управління в/ч 3045 РАЕС Юрія Ткача», - прокоментував В. Шуфрич.

За словами генерал-майора Олега Головінова, ця мрія для військовослужбовців стала реальністю завдяки наполегливій роботі та тісній співпраці з керівництвом Компанії НАЕК «Енергоатом», зокрема Рівненської АЕС, управлінням охорони важливих державних об’єктів ГУ НГУ, командуванням Національної гвардії України та за підтримки уряду України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews