Хранителька духовних скарбів Рівного

20.12.2018 21:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Стало вже гарною традицією в рамках проекту «Відомі люди за кафедрою бібліотеки» запрошувати в обласну книгозбірню добре знаних та шанованих рівнян. У переддень свята Св. Миколая в ролі почесного бібліотекаря читальної зали була Галина Данильчук – завідувачка відділом виставок обласного краєзнавчого музею, журналіст, фотограф, блогер, «Гордість Рівного-2017», інформує сайт книгозбірні.

Під час обслуговування користувачів пані Галина надавала інформацію про книги, спілкувалась з відвідувачами, поділилась своїми враженнями про цьогорічне музейне свято «Золоте сузір’я».

Цікаво було дізнатися про краєзнавчу роботу над  книгою  «Рівне у долях його мешканців», а також про добре відомі музейні проекти – «Виставка однієї вулиці», «Коріння роду», «Творчий портрет митця», «Виставка одного експонату», «Свято вулиці Поштової», Петра Могили та Коперника. Шанувальники довго не відпускали п. Галину, бо дійсно – цікава людина здатна зробити цікавим увесь світ!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews