Етнофестиваль «Віфлеємська зірка» відбувся у Рівному

25.12.2018 15:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Напередодні Різдва Христового на Рівненщині уже традиційно відбувається етнофестиваль «Віфлеємська зірка» серед учнів загальноосвітніх, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів, інформує сайт «Освіта Рівненщини».

Цьогоріч цей масштабний захід, який проходив у Технічному коледжі Національного університету водного господарства та природокористування, зібрав понад тисячу юних колядників та щедрівників із різних куточків області. Фестиваль – конкурсний, на ньому визначаються переможці у різних номінаціях, зокрема різдвяно-обрядові дійства, фольклорні колективи, вокальні ансамблі та окремі виконавці. Найкращих виконавців визначає  журі, у складі якого освітяни та знавці фольклору.

null
 

Варто наголосити, що етнофестиваль «Віфлеємська зірка» на Рівненщині проводять з 2010 року. З кожним роком кількість його учасників все збільшується.. Переможці братимуть участь у Всеукраїнському етапі конкурсу, що пройде у січні.

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews