Допоможіть встановити особу жінки, яка загинула в ДТП у Костополі (Фото)

29.12.2018 18:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

28 грудня близько 21:30 до поліції зателефонував 32-річний житель селища Тучин Гощанського району та повідомив, що на автодорозі «Городище-Рівне-Староконстянтинів» він скоїв наїзд на жінку, яка від отриманих травм померла.

Слідчі на місці події встановили, що водій автомобіля «Volkswagen Crafter», рухаючись у напрямку Рівного, скоїв наїзд на жінку, яка знаходилась на проїзній частині дороги. Як пояснив водій поліцейським, ця ділянка не освітлюється, та в умовах обмеженої видимості через несприятливі погодні умови він не помітив пішохода.

Медики, які прибули за викликом, лише констатували смерть потерпілої, яка від отриманих травм загинула на місці події.
Особа жінки наразі не встановлена. На вигляд їй 40-45 років. Вона середньої тілобудови, коротке кучеряве волосся каштанового кольору.

Була одягнена у темно-фіолеотову куртку, чорні штани, сірі шкарпетки, кофту, шарф-хомут та перчатки, взута у темно-коричневі замшеві чоботи.

На правому зап’ясті загибла носила червону нитку. Із собою мала жіночу синю з коричневими вставками сумку.

Поліцейські звертаються до усіх, хто впізнав жінку, одразу повідомити за номерами телефонів 068-32-33-168 або 102. 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілої слідчим слідчого управління розпочато досудове розслідування, за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Водій, відповідно до медичного освідування, був тверезим. Транспортний засіб помістили на територію місцевого відділу поліції.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 




Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews