Рівненські рятувальники перейшли на посилений режим несення служби

31.12.2018 13:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

На період відзначення новорічних свят та Різдва Христового підрозділи ДСНС Рівненщини переходять на посилений режим несення служби та перебуватимуть в підвищенній готовності до реагування на будь-які надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру, небезпечні події та пожежі.

Загалом, з 9-ї ранку 30 грудня до 9-ї ранку 02 січня на цілодобовому чергуванні перебуватиме понад 250 рятувальників та більше 100 одиниць спецтехніки ДСНС. Також організовано взаємодію з місцевими органами влади, територіальними органами Служби безпеки, Національної поліції та Нацгвардії, регіональними службами цивільного захисту з питань забезпечення техногенної і пожежної безпеки на об`єктах, задіяних до проведення заходів із відзначення новорічних святкувань та на випадок спільних дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій і небезпечних подій.

Також буде здійснюватися посилений моніторинг пожежної обстановки на об`єктах з масовим перебуванням людей. У випадку надзвичайних подій негайно телефонуйте за екстреними номерами «101» та «102».

Рятувальники Рівненщини зичать усім приємних, а головне безпечних свят.

За матеріалами ГУ ДСНС України у Рівненській області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews